مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

با عرض سلام بنده در گزينش قوه قضائيه مرحله اول و دوم به علت عدم حضور در اجتماعات رد شدم كه البته اغراق كرده اند. بايد براي ديوان عدالت اداري اعتراض بزنم اما از مراحل آن و نحوه نامه نگاري و ارائه مدارک و آدرس ديوان را نميدانم. سپاسگزارتان خواهم بود كه راهنمايي بفرمایید.

پاسخ ها :

رد استخدام در قوه قضاییه اعتراض به مصاحبه استخدامی اعتراض به نتیجه استخدامی در دیوان عدالت اداری دیوان عدالت اداری استخدامی قوه قضاییه استخدام