مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مادر مستمری بگیر به فرزند پسر

با سلام و احترام
بنده کارمند قرارداد کار معین اداره دولتی و بیمه تامین اجتماعی هستم، می خواستم بپرسم با وجود اینکه همسرم هم کارمند هستند، در صورت فوت بنده حقوق من به چه کسایی می رسد و آیا به پسر سه ساله من می رسه؟
با تشکر

پاسخ ها :

اکبرمقدم

جناب آقای اکبرمقدم :

بله بسته به سنوات پرداخت بیمه مستمری تعلق می گیرددر مورد ورثه ذکور (پسر) تا پایان بیست سالگی و چنانچه به موجب مدارک مثبته در یکی از دانشگاهها یا مؤسسات آموزشی رسمی عالی مشغول تحصیل باشند تا پایان بیست و پنج سالگی قابل پرداخت خواهد بود.