مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

با سلام. من یک جوان روستایی هستم. یک زمین به اندازه 8 در 25 دارم که دارای سند شش دانگ است. بدون نقشه و پروانه اقدام به ساخت و ساز کردم. اسکلت بتنی ... از همسایه بغلی جلوتر نرفتم ولی همسایه روبرویی از من شاکی شده و میگه عقب نشینی داری. برا ممانعت بر حق شکایت کرد و رد شد. درخواست قلع و قمع کرده. در نقشه طرح هادی 80 سانت عقب نشینی دارم ولی با همسایه بغلی درست در یک خط هستش دیوارمون. همسایه بغلی شکایتی نداره. آیا همسایه روبرویی با این شکایت کار به جایی میبره؟

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام خیر...ایشون اصلا سمتی در طرح دعوا ندارد

اسماعيل  عليپور

جناب آقای اسماعيل عليپور :

خیر همسایه روبرویی هیچ سمتی در دعوی ندارد و شکایتش رد خواهد شد