مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث مادری

سلام. پدر من در سال 93 فوت کرد و زمان فوت دارای 2 دختر، یک پسر، همسر و مادر بود. ( در ضمن یکی از دختر ها صغیر 8 سال سن داشت) 4 سال بعد از فوت پدرم، مادربزرگم فوت میکند. عمه و عمو میتوانند به واسطه مادربزرگم از ما سهم الارث طلب کنند؟ یا بعد فوت مادربزرگ، سهم دیگر به آن ها تعلق نمیگیرد؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

بله ماترک متعلقه به فرزندان مرحوم که همان عمه و عمو هستند تعلق میگیرد

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام چون درزمان فوت پدرتان مادربزرگ درقید حیات بوده بعنوان ورثه پدرت محسوب وازپدرت ارث میبرد.وعمه وعمو میتوانندازآن میزانی که مادربزرگتان از پدرتان ارث برده ادعا داشته باشند .