مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب به دادرسی

سلام.
این ابلاغیه برام اومده گفتم اگه م تونید راهنمای کنید، ممنون میشم.
قرار جلب به دادرسی و منع تعقیب
دادستان و رئیس محترم دادسرای عمومی وانقلاب شهرستان....
درخصوص اتهام آقای ... فرزند ... متولد ... با کد ملی‌ ... فاقد سابقه ی کیفری، آزاد به قید ... دائر بر قدرت نمایی با تبر پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت. نظر به محتویات پرونده و با عنایت به دلایل حاصله بدین شرح فیلم دوربین مدار بسته و اقرار متهم، لذا بزه انتسابی محرز بوده و با توجه به انطباق موضوع مانحن فیه با ماده 617 کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی همچنین مستند به ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 با اصلاحات بعدی قرار جلب به دادرسی متهم صادر و اعلام می گردد.
در خصوص شکایت آقای ... علیه ...دائر بر توهین، تهدید، افترا با عنایت محتویات پرونده به لحاظ دادن ادله کافی برای احراز و انتساب جرم حاکمیت اصل کلی برائت و مستند به ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام می گردد. قرار صادره به موجب بود الف ماده 270 و 271 قانون مع الذکر ظرف مهلت ده روز از تاریخ ابلاغ به تقاضای شاکی قابل اعتراض در دادگاه کیفری دو شهرستان سنندج است.
مقرر است پرونده برگ شماری، در اجرای ماده 267 و 92 قانون اخیر الذکر امروز به نظر دادستان محترم برسد. در صورت موافقت دادستان محترم به طرفین ابلاغ، پس از مضی مدت قانونی قطعیت قرار از آمار کسر و بایگانی شود. در صورت اعتراض به قرار از سوی شاکی جهت رسیدگی با حفظ بدل به مرجع صالح ارسال گردد.

پاسخ ها :

محمدحسین فاتح منش

محمدحسین فاتح منش :

استان :

درود.قرارجلب به دادرسی یعنی اینکه شما از نظر دادسرا متهم هستید و پرونده شما به دادگاه ارسال میشه و دادگاه مجددا رسیدگی و اتخاذ تصمیم میکنه.قرار منع تعقیب یعنی از نظر دادسرا شما متهم نیستید