مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه واحد در زمان کرونا

سلام. تاریخ موعد قرارداد اجاره 1399/12/1 هستش. مالک برای تمدید درخواست بیشتر از 50% ودیعه قبلی را داده و بهانه کرده که همسایه ها بدلیل سر و صدای زیاد شما درخواست دادن که تخلیه کنید. خواستم ببینم اگر درخواست تخلیه کنند میتوانند دستور تخلیه بگیرند یا ما با پرداخت 25% میتونیم تمدید کنیم قرارداد رو؟ نیازی هست من از الان که دو ماه مونده به موعد قرارداد جایی درخواستی ثبت کنم که نشون بده آمادگی پرداخت 25% رو داشتم؟ در ضمن تمامی شارژ های ساختمان و اجاره سر موعد پرداخت شده با تشکر.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

در حال حاضر تخلیه ای صورت نمی‌گیرد مگر نیاز شخصی مالک اثبات شود و یا عدم پرداخت اجاره بها از جانب شما صورت گرفته باشد شما می‌توانید طی اظهار نامه ای آمادگی خود را جهت پرداخت اعلام کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر باتوجه به مصوبه ستاد کرونا درصورتی که کلیه اجاره بها رابه موقع پرداخت کرده باشید تخلیه صادر نخواهد شد