مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام. اگر پدر زمانی که زنده بوده و به یکی از فرزندانش طبق رسومات محل ارثیه پرداخت کرده باشد و بعد از مرگ پدر، تعداد 11 نفر دیگر از فرزندان استشهادیه محلی تنظیم کرده باشند که تعداد سه نفر گواه و سه نفر دیگر شاهد بر قضیه پرداخت ارث و شورای محل استشهاد نامه را امضا کرده اند. از ماترکه متوفی به فرزند مذکور سهمی تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

فرحناز  قنبري شاه بلاغي

فرحناز قنبري شاه بلاغي :

استان :

با توجه به اینکه سهم الارث فقط بعد ازفوت متوفی به وراث منتقل می‌شود ،در این مورد سهم الارث تلقی نمی‌شود