مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام، خسته نباشید. ممنون برای کمک و مشاوره. من از پدرم وکالت دارم که ارثیه پدری اش رو به من داده ولی ده سال این ارث تقسیم نشده به دلیل این که عموی بزرگم نمیاد و هر دفعه یک بهونه میاره. ایشون جانباز هست و در جنگ خدمت کرده و بازنشسته بانک ملی و رئیس بانک ملی ... بوده ماشالا از لحاظ مالی خوب است ولی نمیدونم چرا باز چشمش دنبال این ارث هست. ما الان با دو تا عمه هام شکایت کردیم. دو سال پیش شکایت کردیم ولی هنوز دادگاه تقسیم نکرده. ما موندیم چی کار کنیم. شدیدا نیاز مالی دارم و به پول این ارث نیاز دارم. تو رو خدا کمکمون کنید به حقمون برسیم. ببخشید متنم طولانی بود. با تشکر.

پاسخ ها :

تقسیم ارث در صورت عدم حضور یکی از ورثه تقسیم ارث ارث پدری ارث پدر انحصار وراثت ارث