مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

با سلام. من دو سال پیش خودرو ای را فروختم وکالت یک ماهه برای فک پلاک دادم و خریدار هیچ اقدامی نکرد. من از دادگاه اقدام به توقیف پلاک کردم از پلس راهور هم توقیف شده. الان دو سال است که نه خودرو پیدا شده و نه خبری از دادگاه است. آیا برای فک پلاک خودرو راهی هست؟

پاسخ ها :

علي  خزائي

جناب آقای علي خزائي :

اگر حکم دادگاه به میلیاردر ایرانی‌اسلامی توقیف شده شما کار خودتون را انجام دادید و مسئولیتی برای شما نداره وهر زبان رویت شود توسط پلیس متوقف و مراحل قانونی برای فک پلاک انجام میشود

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

لازمه ی فک پلاک دسترسی پلیس به خودرو می باشد..راه دیگری نیست