مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

باسلام. سه ماه پیش با یه ماشین تصادف کردم و منجر به شکستگی مهره کمرم شد. من راننده موتور بودم. پلیس راهور مقصر ماشین اعلام کرد. و بنده با اورژانس به بیمارستان منتقل شدم. و موتور و ماشین به پارکینگ منتقل شد. مراحل پزشک قانونی شکایت به کلانتری و دادسرا انجام دادیم و الان پرونده در شعبه بازپرسی هست. برای ترخیص موتورم از پارکینگ به دادسرا مراجعه کردم متوجه شدم طرف ماشینشو ترخیص کرده. سوال من این که الان خسارت موتورم که الان در پارکینگ هست چی میشه. مقصر هنوز خسارت منو نداده چطور وسیلش آزاد شده. لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
کلیه خسارات شما رو باید ممقصر حادثه بپردازد ولی با تقدیم شکایت و ادامه مراحل دادرسی.

شادی آل رسول

شادی آل رسول :

استان :

راننده با پرداخت جریمه ها ماشین اش را ازاد کرده، احتمالا خسارت موتور شماهم در رای نهایی لحاظ میگررد

يونس  شريعت نيا

جناب آقای يونس شريعت نيا :

با تقدیم دادخواست درخواست مطالبه خسارت وارده کنید ودرضمن درخواست ارجاع امربه کارشناس رسمی دادگستری نمایید وتمامی مدارک مربوط به تصادف را ضم دادخوایت خویش نمایید ودرصورتیکه می خواهید موتور را ترخیص کنید واگر موتور دچارخسارت شده اول درخواست تامین دلیل کنید جهت برآورد خسارات وارده کنیدوبعد موتور را ترخیص کنید.