مشاوره حقوقی رایگان - نوه تحت تکفل پدربزرگ

با سلام و عرض ادب.
خواهرم 5 سال پیش به رحمت خدا رفت و دو بچه دختر و پسر که اون موقع 11 ساله بودند به خاطر این که پدرشون به خاطر مریضی و نرمال نبودن از لحاظ روحی و روانی تحت سرپرستی پدر و مادرم قرار گرفتند. با توجه به این که پدر و مادر اون دامادمون در قید حیات نیستن و برادر و خواهر هم نداره، آیا پدر من میتواند این بچه ها را به فرزندخواندگی قبول کند تا در صورت فوت پدر از حقوق و مزایای بازنشستگی اش بهره مند شوند؟ به کجا باید مراجعه و اقدام کنیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

نوه تحت تکفل پدربزرگ سرپرستی نوه توسط پدربزرگ مستمری پدربزرگ به نوه سرپرستی نوه مستمری