مشاوره حقوقی رایگان - هک شدن و تهدید

سلام خدمت بزرگواران عزیز.
من یک دانش آموز هستم که کاری به کار کسی ندارم ، بخدا اصلا به کسی زور نگفتم
یک روزی ، توسط یک دوست قدیمی که او با هکری در ارتباط بود ، کد ملی ام در دست آن هکر و آن دوست ( که اصلا نمیشه گفت دوست ، اون یه آدم خائنه ) افتاد ...
اون آدم ( دوست قدیمی ) هی به سایت رفته و هی کارنامه مرا چک میکند ( که من راضی نیستم ) و هی مرا تهدید میکند. متاسفانه حرف هایی بهش گفتم که اون هم برای نادیده گرفتن حرفایم ، به من گفته تا در امتحان ، به اون کمک کنم ، که من چاره ای دیگر نداشتم ، قبول کردم. ولی انگار که این قضیه تمامی ندارد و هی من با تهدید مواجه میشوم. حالا که هیچ ... دوستم هم در دست اون هکره افتاده و خودش هم از اون شاکیه. ولی متاسفانه ، اون هم من رو تهدید می‌کنه و کد ملی چند نفر رو به اسم من به خودش فرستاده ، اون هکر هم چند نفر رو توی اپلیکیشن، هک کرده و ... هکره به اون و من گفته که اگه به پلیس اطلاع بدیم ، خیلی اتفاقاتی می افته و از اینجور چیزا و تهدید های دلهره آور ...
الان من یه سوالی داشتم که این تهدیدات و داشتن شماره موبایل ، کد ملی و تاریخ تولد و اینکه من کم مونده هک بشم ، چه عواقبی داره و چجوری میتونم از دست این خائن و اون هکره راحت بشم؟
و اگه میشه ، لطف کنید بگید که یک ضد هک واقعی رو از کجا داشته باشم؟
من هنوز سوالاتی هم دارم،که نمی‌دونم چجوری بگم ...
با تشکر از زحماتی که میکشید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ابتدا به خانواده خود و بعد به پلیس فتا اطلاع بدید تا پیگیری کنند و هیچ اتفاقی هم برای شما نمیوفته در نهایت بابت همین تهدیدها هم میتونید شکایت کنید ازش