مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی شکایت و اثبات فحاشی و اعاده حیثیت

با سلام من با همسایه مان سر بد پارک کردن اعتراض کردم و ایشون بدترین الفاظ و نسبت های خیلی بدی را به کار برد که گفتن در اینجا جایز نمی باشد به 110 زنگ زدم امد فقط یه برگه پر کرد همین می خوام ببینم برای شکایت بیشتر و اعاده حیثیت چه اقدامی می توان انجام داد از خواهرم که مهمان من بوده به عنوان شاهد می توانم اسم ببرم

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.می بایست در این خصوص توضیحات بیش تری ارایه نمایید. بهتر است شهود از بستکگان نباشند. اما با ارایه توضیحاتی شاید بتوان راهنمایی دقیق تری ارایه نمود.

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

دوربین اگر بوده فیلم را ببرید الفاظ رکیک باید در شکوائیه قید کنید چه گفته خواهرتان هم میتواند شهادت دهد ولی کفایت نمیکند