مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تنظیم سند قطعی منقول

سلام. خودرویی با وکالت "فک پلاک" به خریدار، فروخته ام تا بعد از فک پلاک، سند قطعی بزنیم. خریدار پس از فک پلاک، ادعا میکند خودرو را فروخته و سند آن را بدون حضور من، بطور قطعی به فرد دیگری انتقال داده است (اصطلاحا دو تا یکی کرده). جالب اینجاست من وکالت فروش به ایشان نداده ام و فقط وکالت تعویض پلاک مدت دار به او داده بودم. هرچند ثمن معامله را دریافت کرده ام ولی میخواستم راهنمایی بفرمایید این کار، تعهدی را متوجه من خواهد کرد یا موضوع، فیصله یافته است. متشکرم.

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

اگه سند انتقال پیدا کرده گذشته از جرم بودن انتقال سند توسط خریدار اول مسئولیتی متوجه شما نمیباشد