مشاوره حقوقی رایگان - واژگونی خودرو و فوت سرنشینان

با سلام بنده 2 سوال داشتم:
1- خودروی بارکش اسکانیا با ظرفیت باری45 تن امسال چپ میکنه که دارای 3 سرنشین و 1 راننده بوده، 2سرنشین (یک زن و یک مرد که خانم باردار بوده و جنین نیز فوت میکند) فوت میکنند. یکی از سرنشینان مجروح میشود. راننده نیز مجروح میشود.
حالا سوالم این هست باتوجه به ظرفیت خودروهای بارکش بیش از 3/5 تن که در قانون 3نفر قید شده، چه میزان از خسارت در تعهد شرکت بیمه و چه میزان در تعهد صندوق یا مقصر هست؟ ضمنا بیمه نامه سال 98 صادر شده و تمام سرنشینان در قسمت کابین (مجاز) مستقر بودند.

2- ظرفیت مجازی که برای یک خودرو مثلا 3 نفر زده شده، با احتساب راننده هست؟
باتشکر از شما

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
نیازمند مراجعه حضوری و بررسی مدارک می باشد
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید