مشاوره حقوقی رایگان - کاربری مسکونی (با حفظ کاربری آموزشی)

سلام
بنده منزلی دارم که در پایان کار آن نوع کاربری را اینگونه قید کرده اند:
مسکونی (با حفظ کاربری آموزشی)
ولی در سند نوع کاربری را مسکونی نوشته اند.
برای فروش ملک که اقدام کردم، شهرداری به خریدار گفته بود که زمین ملک متعلق به آموزش و پرورش است و هر آن اراده کند می تواند زمین را بردارد.

اگر این حرف درست است چرا شهرداری مجوز ساخت و پایان کار داده؟
راه حل چیست؟

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

منظور نوع کاربری هست برای اطمینان بیشتر از همان شهرداری سوال شود