مشاوره حقوقی رایگان - حذف درصد جانبازی

با سلام و دعای خیر. به استحضار میرساند پدر بنده در سال 67 در بمباران هوایی در محل کار دچار صدمه و موج گرفتگی میشود و بر اساس مدارک و نامه های بنیاد مستضعفان و جانبازان تا سال 70 هم جانباز 10درصد اعلام شده. پدر بنده در سال 80 فوت کردن و ما در سال 99 جهت دریافت گواهی درصد جانبازی پدرم به بنیاد شهید مراجعه نمودیم ولی در سامانه بنیاد شهید اطلاعات ایشان وجود نداشت. به ناچار به بنیاد شهرستان مربوطه رفتم و در آن جا اعلام نمودن که درصد ایشان صفر می باشد. چگونه ممکن است درصد جانبازی بعد از 3 سال صفر شده باشد؟ حال آن که اگر درصد موقت هم گرفته بود در هر حال میبایست بعد از دو سال و عدم بهبودی درصد برای ایشان اعمال میشد. لطفا راهنمایی فرمائید با توجه به گذشت چندین سال و فوت ایشان چگونه میشود احقاق حق نمود؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

مگه کارت جانبازی نداشتن؟ مدارک اثبات جانبازی ؟

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت باید معاینه پزشکی صورت میگرفت ااما میتوانید طرح دعوی کنید