مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام.
حدود 10 سال پیش ساختمانی در شهر بندر انزلی ساختم. برای ساخت ساختمان از بانک وام گرفتم. بنا به دلایلی از طرف طلبکاران بازداشت و به زندان رفتم در این حین به علت خیانت در امانت از طرف وکیل و فروش واحدها و متواری شدن ایشان، من چون وجهی از خریداران نگرفتم و پیگیر وکیل متواری شدن و حال این که در حال حاضر بانک ساختمان را توقیف کرده و ساکنین مجبور به تخلیه شدند. اما یکی از ساکنین به زور و تهدید و مزاحمت برای خانواده از من سفته گرفته و حکم جلب هم گرفته. با در نظر گرفتن این که اینجانب مالی ندارم و آن شخص میخواهد دوباره از من سفته بگیرد، چه کاری باید انجام دهم که به نتیجه برسم و مشکلات بانک و ساکنین و در آخر خودم برطرف گردد؟ به شدت نیاز به وکیل متبحر در این خصوص را دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. تا زمانی که بدهی بانک پرداخت نشود مشکل حل نمی شود چنانچه شما توانایی پرداخت نداشته باشید خریداران واحد ها مجبورند خودشان پرداخت کنند در غیر این صورت بانک ساختمان را مصادره خواهد کرد و با دادن یکبار سفته چه لزومی به سفته مجدد است.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم