مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو رفع توقیف شده

با سلام. همسرم خودرو بنده را بابت مهریه توقیف کرده بود و بعد رضایت داد و توقیف از خودرو برداشته شد. بنده اگر خودرو را بفروشم اشکالی دارد یا نه؟ اگر سند و پلاک خودرو را انتقال بدم مجددا میتونه ماشین رو توقیف کنه یا نه؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. می توانید ماشین را بفروشید چنانچه پلاک بنام دیگری انتقال داده شود نمی تواند توقیف کند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم