مشاوره حقوقی رایگان - استمداد در مورد یک پرونده

سلام علیکم بنده کارمند یکی از ادارات استان اردبیل هستم در سال 83 تعاونی مسکن طی آگهی اعلام نمود زمینی در اردبیل جهت واگذاری به همکاران خریداری نموده است هر یک از اعضا که تمایل به خرید زمین مبلغ 570000 تومان به حساب تعاونی واریز نمایند و مابقی بصورت اقساط ماهانه دریافت خواهد شد بنده مبلغ مزبور را بحساب تعاونی پرداخت نمودم بعدا بعلت مشکلی که برایم پیش آمد قادر به پرداخت مابقی اقساط نشدم ناچارا فیش مبلغ واریزی را به همان مبلغ یعنی 570000 تومان بدون هیچ گونه سودی به شخص ثالثی واگذار نمودم و قراردادی با این مضمون که بنده امتیاز واگذاری یک قطعه زمین از طرف تعاونی مسکن اداره را که قسط اول آن بملغ 570000 تومان پرداخت شده بود در قبال اخذ مبلغ (بقیه خالی) به فلانی واگذار نمودم و قرار شد الباقی ثمن معامله را به حساب تعاونی واریز نمایند که نامبرده بعد از پرداخت دو قسط الباقی اقساط را پرداخت نکرد ضمنا در آخر قرارداد قید شده بود اگر واگذاری زمین بهر نحوی از طرف تعاونی یا هر ارگان دیگری منتفی شد بنده موظفم ظرف 20 روز کلیه مبالغ واریزی به حساب تعاونی عینا به طرف پرداخت نمایم متاسفانه بعلت کلاهبرداری در تعاونی واگذاری زمین میسر نشد بنده اعلام داشتم فیش های واریزی به حساب تعاونی ارائه تا پول شما را پرداخت نمایم که نامبرده بجای فیش های تعاونی یکسری فیش های واهی ارائه نمود آخالامر در چندین نوبت شکایت کردند که همگی بعلت خالی بودن جای مبلغ رد شد خلاصه درسال 98 بادست بردن در جای خالی قرارداد و نوشتن مبلغ 3500000 تومان اقامه دعوا نموده و از بیماری بنده استفاده نموده چون نتوانستم در دادگاه حضور یابم رای به محکومیت بنده صادر شده که با شاخص بانکی تقریبا 64000000 تومان شده بنده ناچارا شکایت سواستفاده از سند سفید امضا را مطرح نمودم که طی ماده 683 اگر فراموش نکرده باشم که استفاده از سند سفید امضا را جرم میداند که قاضی محترم فرمودند آن مربوط به چک و سفته است که تا بحال برای پرونده رای صادر نکرده است ولی پرونده قبلی قطعیت یافته و حال حساب های بانکی بنده مسدود و خودروی من هم توقیف شده که حتی نتوانستم حقوق بازنشستگی ام را دریافت نمایم و خانواده ام در آستانه فروپاشی قرار گرفته حال دست یاری بسوی حضرات وکلا عزیز دراز می کنم و امید وافر دارم جهت رضای خداوند لایزال به بنده کمک خواهید کرد چون یک بازنشسته پیر هستم و دیناری از طرف مقابل دریافت نکرده ام اگر دیناری از نامبرده بعنوان سود دریافت کرده باشم به هزاران درد مبتلا شوم کوچک شما یک هموطن پیر و مریض

پاسخ ها :

محمد اسماعیل پور

جناب آقای محمد اسماعیل پور :

سلام شما میتوانید به استاد پرونده حقوقی مطروحه و استناد به سند عادی که طرف مبلغ 35 میلیون در سند عادی الحاق نمده است تحت عنوان جرم جعل شکایت کنید و همچنین میتونید با طرح دعوای فسخ قرارداد بدلیل منتقی بودن قرارداد و ارجاع به کارشناس جهت مشخص نمودن مبالغ واریز و عودت آن اقدام نمایید ولی در آخر بهتره با تمامی مدارک بصورت حضوری با وکیل مشاوره بگیرید تا حقی ضایع نشود