مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از چک ضمانت

باسلام واحترام
بنده خودرو رنت میدم البته کار اصلی اینجانب نیست، به یه آقایی ماشینمو اجاره دادم که نزدیک یک سال دستش بود،اجاره های چندین ماهو پرداخت نکردن ایشون، گفتن که خرج ماشین کرده درحالی که توی قرارداد ذکرشده که اگر چیزی رو از ماشین خراب کنه باید برای تعمیر باصاحاب ماشین هماهنگ کنه، خلاصه که کلی فاکتور با قیمتهای وحشتناک برای ما درست کرده و از 16میلیون بدیهیشون 3 میلیونشو قبول داره، ما از چک ضمانتی که ایشون پیش ما گذاشته اقدام کردیم و برگشت زدیم، ایشون روی یه برگه نوشتن که اگر ایشون اجاره رو پرداخت نکردن ما حق داریم از این چک به مبلغ اجاره برداشت کنیم که خودشون امضا و انگشت زدن و به مادادن، حالا ما میخاییم ازشون شکایت کنیم، ایشون وکیلن خودشون گفتن از چک من که ضمانته نمیتوتی شکایت کنی چون امانته، ولی تکلیف اون دست نوشته چی میشه که امضا کرده به ما داده؟
ما شکایت کنیم از چک و از قرارداد دستمون به جایی بند هست یا نه؟
ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

پس از صدور گواهی عدم پرداخت اقدام به طرح دعوی حقوقی نمایید در ضمن آن درخواست تامین خواسته بدهید ویا اینکه از طریق دایره اجرای ثبت اقدام فرمایید