مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام ناقص سامانه ثنا

با سلام. من مرحله اول سامانه ثنا را 2 سال قبل به صورت ناقص انجام دادم و به دفتر خدمات الکترونیک قوه قضاییه نیز برای تکمیل ثبت نام مراجعه نکردم. آیا ابلاغیه دادگاه برای من بصورت نامه و فیزیکی ارسال می شوند؟

با تشکر

پاسخ ها :

دریافت ابلاغیه در صورت عدم تکمیل ثبت نام سامانه ثنا دریافت ابلاغیه عدم تکمیل ثبت نامه سامانه ثنا ابلاغیه سامانه ثنا