مشاوره حقوقی رایگان - حداکثر حق اعتراض راننده مقصر چند بار میباشد؟

با سلام ، خانمی از راه فرعی با ماشین به من با سرعت بالا که در اصلی به راه خود ادامه میدادم برخورد کرد و دو در من کاملا از کنار داغون شد، این خانم دو بار اعتراض کرده و قبول نشد و این باز هم اعتراض کرده، میخاستم بپرسم چند بار اعتراض میتونه بکنه ؟ من کروکی هم دارم و دوبار افسر آمده و حق را به ما داد و مقصر آن خانم شده، میخواستم بپرسم چند بار دیگه میتونه باز اعتراض کنه؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.دومرتبه میتواند به نظرکارشناس اعتراض کند.