مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به بی آبرویی

سلام.
من به مدت 3 هفته با پسری در یک اردوی جهادی آشنا شدم. از روز اول اعلام خواستگاری کردند و 2 هفته با هم بودیم. روز اول به بهانه دادن سوغاتی تا جلوی در آپارتمانش رفتم ولی داخل نشدم و فقط یک بار که وارد پارکینگ شدیم هم آغوشی داشتیم و تلاش کردن که رابطه صورت بگیره ولی من امتناع کردم و با ارضای خودش تمام شد. بعد اون ماجرا فهمیدم ایشان هم سابقه آدم ربایی، دزدی، رابطه نامشروع با زن شوهر دار و خلافهای دیگر دارد که حکم تعزیزی 74 شلاق و زندان هم دارد که با توحه به شرایطش اعمال نشده. بعد پرس و جو از دوستانش و فهمیدن این ماجرا ازش جدا شدم و با تهدید از من پرسید که چه کسی این ها رو گفته. من هم مجبور شدم و گفتم. بعد اون هر روز به من و دوستام پیام میده که اگر زنگ نزنم به دوستاش و نگم این حرف ها دروغ هست و از خودم گفتم فیلم اون شب رو تو ساختمان و آشنا ها پخش میکند. من مطمئن نیستم ولی فیلمی باشه ولی امروز به مادرم پیام داده که من بکارت ندارم در صورتی که رابطه ای اصلا صورت نگرفته که بخواد بفهمه چی هست و فقط تهمت زده. با توجه به این که من قبلا با کسی رابطه داشتم نمیتونم برم‌ گواهی بگیرم. حالا میخوام ببینم با این شرایط و این تهمتی که زده من چی کار میتونم بکنم؟ هم تهدید جانی کرده هم تهدید به بی آبرویی و شرافتی. فعلا بلاکش کردم اما واقعا نگرانم حرکتی انجام بده که یا آبروم بره یا جانم.
ممنون میشم راه قانونی رو بدونم با توجه به سوابقی که این آدم داره و همچین شرایطی هم‌ باز جدیدا براش پیش آمده بود که متوجه شدم‌ نفر قبلی تهدیدشون کرده آدم‌ جمع میکنه برای زدنش ولی میدونه که خانواده ما با آبرو هست و از این کار ها نمیکنه برای همین تقریبا هر 3 روز در میون یک پیامکی این طوری ازش دریافت میکنیم. از این جهت که به نداشتن بکارت تهدید کرده از نظر قانونی قابل پیگیری هست یا اگر ادامه بدم دادگاه میگه که باید آزمایش بدم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام به علت تهدید قابل شکایت و تعقیب
است
یه رابطه ی بوده تموم شده
دیگه نیازی به تهدید نیست
می تونید پیگیری کنید
در صورت راهنمایی بیشتر تماس بفرمایید

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام دوست عزیز
هرگونه تهدید و توهین و فحاشی قابل شکایت و پیگیری است و اینکه با ایشان دوستی و ارتباطی هم میداشتید دلیل بر این نیست که نتوانید از ایشان شکایت کنید
از طرفی اگر به شما پیامک توهین و تهدید و فحاشی داده اسکرین شات گرفته و پرینت بگیرید و البته اگر تماس گرفت با شما و تهدید کرد صدای ایشان را ضبط کنید و میتوانید بعنوان مدرک استفاده کنید