مشاوره حقوقی رایگان - حضور تمام وقت دانشجویان دکتری

با عرض سلام.
طبق آیین نامه دکتری دانشجویان دکتری باید به صورت تمام وقت در دانشگاه حضور داشته باشند. اما کم و کیف آن هیج جایی بررسی نشده. لذا استادی که به این قانون توجه دارد ممکن است بیش از حد از دانشجو فعالیت بخواهد و استادی که سخت گیر نیست ممکن است دانشجویش در خارج از دانشگاه مشغول به شغل دیگری باشد.
در این مورد میخواستم راهنمایی بگیرم. مخصوصا در بحث ساعت کاری که برای کارگران 44 ساعت در هفته هست. آیا برای دانشجو دکتری هم همین مقدار است؟
اگر هست طبق قانون کار نباید بیمه و سابقه برای دانشجو در نظر گرفته شود؟
با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام به آیین نامه مربوطه که در وزارت علوم و تحقیقات موجود مراجعه شود
مخصوصا واحد حقوقی دانشگاه

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام دوست عزیز شما به دایره حقوقی و امور دانشجویان دانشگاه مراجعه نمایید و اگر عمل دانشگاه خلاف آیین نامه باشد میتوانید به دایره حقوقی سازمان سنجش مراجعه نمود