مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده ملک بعلت واریز بدهی

با سلام:
بانک مسکن ملکی را بعلت عدم پرداخت اقساط وام به مزایده گذاشته و تاریخ و زمان آن مشخص و به اطلاع عموم رسانده شده است . آیا مالک می تواند یک روز قبل از اجرای مزایده با پرداخت قرض خود به بانک ، مزایده را باطل کند و تکلیف شرکت کنندگان در مزایده که ده درصد ملک را به حساب دادگستری ریخته اند چه می شود

پاسخ ها :

ابطال مزایده ملک در صورت واریز بدهی واریز بدهی قبل از مزایده ملک مزایده ملک مزایده