مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک خودرو

سلام، خسته نباشید. برای من یک مشکلی پیش اومده. من سال 94 یک ماشینی وانت خریداری کردم و قولنامه رسمی از نمایشگاه گرفتم. به علت کوچ به شهر دیگر نتونستم سند به نامم بزنم. بعد یک سال اومدم سال 95 سند بزنم، دیدم به پلاک ماشین در مورخه 95/10/3شکایت شده. از سال 94 کل بیمه نامه ها و دو فقره چک های که داده بوم برای خرید ماشین به نام خودم است و قولنامه هم همچنین .لطفا راهنمایی کنید اون آقای × که ماشین به نام اوست و به علت چک یا هر چیز دیگر به پلاکش شکایت شده از یک آقای دیگر. من چطوری حقم را بگیرم و رفع شکایت پلاک را چطوری انجام بدم تا قاضی به من رای بده؟ آیا من میتونم ثابت کنم ماشین را من خریداری کرده ام با وجود این مدارک؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

بایستی اعتراض ثالث بدهید نسبت به حکمی که صادر شده و منجر به توقیف ماشین شما شده

یک وکیل

سلام
اولا مراجعه کنید به مرجعی که از اونجا نسبت به ماشین شکایت شده و علت شکایت را متوجه بشید بعد از این با بنده تماس بگیرید