مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

با عرض سلام و احترام.
با تشکر فراوان از زحمات و راهنمایی های ارزنده و دقیق شما
ممنون میشم به این سوال پاسخ دهید:

من در سال 1367 در دانشگاه دولتی پذیرفته شده ام. در سال 1371 تعهد دبیری داده ام و تاریخ استخدام آزمایشی 1371 است. از سال 1372 کسورات قانونی صندوق بازنشستگی را پرداخت کرده ام. در دوران تحصیل هیچ گونه فعالیت اداری و آموزشی نداشته ام. در سال 1381 همتراز مربی پایه 6 بوده ام که با مدرک کارشناسی ارشد به مرتبه مربی پایه یک در وزارت علوم تبدیل وضعیت شده ام.
در سال 1397 به مرتبه استادیاری با پایه 17 در دانشگاه دولتی با اخذ مدرک دکتری بدون استفاده از ماموریت تحصیلی ارتقاء یافته ام.
چندین بار درخواست کتبی داده ام تا سنوات خدمت از تاریخ پرداخت کسورات قانونی صندوق بازنشستگی یعنی سال 1372 باشد تا حداقل پایه های قبلی را جبران کنم.
ولی دانشگاه حکم بازنشستگی برای من صادر کرده و حتی از رویت پرونده قبل از ارسال به سازمان بازنشستگی جلوگیری کرده است و از اعطای پایه های تشویقی و 6 پایه قبل از تبدیل به هیئت علمی هم دریغ کرده است.
آیا میتوانم از طریق دیوان عدالت اداری یا هر طریقی که راهنمایی بفرمایید درخواست بازگشت به کار مطابق ماده 105 قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره آن یا به هر استناد دیگری نظر به درخواست های مکرر قبلی سال های گذشته ام داشته باشم؟
سازمان مرکزی دانشگاه موافق پیگیری و قول همکاری کامل به جهت جبران خسارات ها را داده است.
راه حل عملی چیست؟
بی اندازه سپاسگزارم
ممنونم.

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

سلسله مراتب اقدام کنید اگر نتیجه نگرفتین به دیوان شکایت کن