مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

با سلام خدمت استادان گرامی. بی زحمت میشه درصد و مبلغ دیه بنده را محاسبه کنید؟ بیمه نامه از تاریخ 98/5/12 شروع شده و من سال 99/3/25 واژگون کردم که در بیمه نامه حوادث راننده 270 میلیون زده -پارگی بخیه شده ( دامیه) ابروی راست
-سه جراحت( حارصه) سمت چپ فرق سر ابروی چپ و سمت چپ پل بینی
-کبودی زیر چشم راست
-ناحیه حراحت(دامیه) شانه چپ مشمول ارش به میزان یک درصد دیه کامل
-ناحیه جراحت ( حارصه) شانه راست مشمول ارش به میزان یک و نیم درصد دیه کامل
-چهار ناحیه جراحت ( دامیه) بازوی راست و خارج و خلف آرنج راست و خلف مچ دست راست
-ناحیه جراحت (حارصه) بازوی چپ و ساعد چپ وخلف دست راست
-سه جراحت (دامیه) بند اول انگشتان سوم دست راست و چهارم و پنجم دست چپ
-ناحیه ساییدگی (حارصه) پهلوی چپ مشمول ارش به میزان نیم درصد دیه کامل
-سه ناحیه جراحت (حارصه)خلف پای راست و چپ و قدام مچ پای چپ
-جراحت(دامیه) بند اول انگشت شست پای چپ
به خاطر این که بیمه این ها را محاسبه میکنه حتما از مبلغ آن خیلی کم میکنه. خواهشا محاسبه شما عزیزان به من خیلی کمک میکنه که به حق خودم برسم. با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

طوری که شما نوشته اید 9مورد دامنه و 9مورد حارصه و 3 درصد دیه دارید. هر دامنه 2درصد و هر حارصه 1درصد محسوب می‌گردد. که جمعا30 درصد میگردد و از 270 میلیون دیه کامل مبلغ 81میلیون تومان به شما تعلق میگیرد. باز تعداد حارصه و دامیه رو در نظریه پزشکی قانونی و پاسخ من چک کنید.