مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع ارثی توسط یکی از ورثه

بای سلام.
در مورد فروش ملک مورثی شراکتی با پدر مرحومم توسط برادرم بدون هماهنگی

آیا قاضی مجاز است پس از تعیین دو جلسه رسیدگی و عدم حضور خواندگان و سپس جلسه قرار استماع شهود جهت اثبات مالکیت تعیین نماید ودر جلسه بنده گواهان را حاضر و قاضی پس از استماع گواهی گواهان حکم بر بطلان معامله را صادر و چون رای غیابی بود در وقت اول‌ واخواهی نزد ایشان خواندگان توسط وکيل در جلسه حاضر و قاضی مشخص نشد به استناد چه مدرکی ارائه شده توسط وکیل رای خودش را نقض نمود چنانچه سندی ارائه شود چرا در دو جلسه اول خواندگان حاضر نشدن و ارائه ندادن به فرض این که سندی جعلی ارائه شود آیا قاضی نباید از فروشنده و خریدار ملک مشاع طلب پرسش نماید معامله را بر چه اساسی واسنادی انجام داده اند؟ که عیلرغم پا فشاری زیاد از سوی من متاسفانه این پرسش هرگز از خواندگان نشد که نشد لطفا راهنمایی کنید وچنانچه نیاز باشد حضورا خدمت برسم. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه رسیدگی به واخواهی می توانستید دفاعیات خود را مطرح کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام تا پرونده مشاهده نشود نمیتوان نظر داد.