مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

باسلام
عموی بنده یک قطعه زمین پدریش را که به صورت شراکت با پدرم بوده چند سال قبل بدون اطلاع پدرم فروخته است چندسال قبل پدر بنده فوت شده است چند مدت پیش شخصی به من مراجعه کرد و گفتش که من فلان زمین را از پدرت خریداری کرده ام الان برای سند زدن به مشکل برخورده اند و به امضای من نیاز دارند و از من خواست تا یک قولنامه دستی را که در بنگاه نوشته بودند امضا کنم و من هم که فکر میکردم با توجه به اینکه پدرم چندین قطعه زمین دیگر نیز فروخته است این هم از آن دسته از زمین ها است و قولنامه را امضا کردم بعدا که از خانواده و فامیل جویا شدم باخبر شدم که این زمین بین عمو و پدرم شراکتی بوده که از پدرشان به ارث رسیده که عمویم بدون اطلاع پدرم آنرا چندین سال قبل فروخته و بعدها نیز اطلاعی نداده .الان سوالم این هست که میتوانم درموردآن ادعایی داشته باشم؟
البته قابل ذکر است کسی که به من به عنوان خریدار مراجعه کرده خودش مستقیما زمین را از عمویم خریداری نکرده بلکه دست به دست چرخیده و آخرین نفر به ایشان فروخته شده است.
ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ادعای خود را بابت بی اطلاعی باید بتوانید ثابت نمایید . صمنا امضای مبایعه نامه توسط،شما فقط نسبت به سهم شما معتبر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید اگر دلیل دارید میتوانید دادخواست دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی بیشتر دارد در هر صورت شما امضا کردید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای ادعای خود باید ارایه دلایل و مستندات نمایید