مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام و خسته نباشید به شما نزدیک دوماه پیش پدر خانوم بنده فوت کردن حالا مادر خانوم بنده با بردر خانومم خونه پدر خانومم رو به گفته خودشون فروختن بدون اجازه و امضا وراث یعنی خواهرهای خانومم میتونن بفروشن یا نه آیا اینا میتونن به حقش برسن اگه فروخته باشن درضمن قبل فوت رفته بودیم دفترخونه با پدر خانومم تو دفترخونه برادر خانومم میخواست از خواهرهاش وکالت بگیره که خواهر ها بهش امضا ندادن و دفترخونه تقسیم ارث کرد که مادر و برادر دخترها گذاشتن رفتن بعد دفتر خونه برگه به اینا داد گفت این سهم شماست ولی اینا سند نداشتن دستشون نرفتن دنبالش بعد یکی خونه رو فروختن یعنی 300میلیون طرف داده بقیه اش موقع سند ردن بگیرن پسره با مادره میرن یدونه خونه اجاره میکنن پسره ماشین میگیره برای خودش ریختو پاش میکنه. زد پدره فوت کرد این برگه ای که دفتر خونه داده بود از اعتبار میوفته آیا اینم میخوام بدونم لطفا بعد سوم پدرشون دایس پسره با مادره که از قبل هماهنگ بودن به دخترها گفتن بخاطر اینکه حقوق بابا بسته شده بیاین برین امضا بدین ما حقوقو بگیریم پول نداریم خرج کنیم اینا داشتن میرفتن من خودم برگشتم گفتم کجا گفتن دفتر خونه از دخترها امضا بگیرم برای حقوق باباشون باز کنن چون من خودم پدرم فوت کرده بود میدونستم که باید روزنامه بشه برن ببینن زنی بچه ای ملکی داره یا نه بعد برگه وراثت بگیرن من نزاشتم خانومم بره خواهرها که فهمیدن چی داستان دعوا کردن نرفتن حالا خونه پدرشون خالیه مادره با پسره خونه یکه اجاره کرده بودن اونجا پسره میگه پول ورثه دامنه بهتون میدم ولی با پول وراث داره زندگی میکنه لاستیک می‌خره سیستم می‌خره میگه مال شماست بهتون میم ولی واقعا این ذخترها به ارثیکه بهشون میرسه نیاز دارن ولی میترسن بگن بده حق مارو دعوا نشهاینا چیکار میتونن بکنن به حقشون برسن آیا مادره با پسره میتونن سندیکه بنام پدرشونه بنام کس دیگه بزنن بدون‌ امضای وراث

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اطلاعات بیشتر هست لطفا تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر اموال ورثه باشد و متعلق به متوفی هر گونه نقل و انتقال باید لا رضایت کلیه وراث باشد . یکی از وراث می‌تواند تقاضای تقسیم ترکه کند.جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
انتقال اموال با رضایت تمام وراث امکان دارد