مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از فروش ملک مشاعی ارثی

سلام. دو دانگ از یک ملک مشاعی به نام اینجانب است و متاسفانه نه سال است که ملک در تمام برادرم بوده و تا حال اجازه استفاده از آن را نداده است و بعد از تملک خودسرانه اقدام به فروش کلیه لوازم منزل کرده اند. من میخواستم تا زمان مشخص شدن حقیقت از فروش خانه بعد از خلع ید آن ها جلوگیری کنم. لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ابتدا میتوانید خلع ید مشاعی را بخواهید واگر انها درحواست دستور فروش مال مشاع کرده اند لاجرم باید با پرداخت قدر السهم انها از فروش ملک جلوگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم شکایت خیانت در امانت بابت فروش لوزام منقول، وهم دادخواست خلع ید و اجرت المثل، اگر تهرانید برا وکالت در خدمتم.