مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از فروش ملک مشاع ارثی

با سلام پدرم یک مغازه در بازار تهران دارد که در سند آن اسم دو نفر دیگر هست که برادرم رفته از پدرم وکالت تام گرفته که مغازه رو بفروشه میخوام بدونم با داشتن ورثه اون مغازه که ما ازشون خبر نداریم چطوری میتونم جلوی فروش اون رو بگیرم یا ورثه اون دو نفر پیدا کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن و جزییات سند برررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان فروش کل مغازه با این شرایط وجود ندارد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به اینکه ملک مذکور مشاعی است امکان فروش قانونی کل ملک فقط با دستور دادگاه نسبت به فروش از طریق مزایده و تقسیم وجوه حاصل به نسبت سهام شرکا امکان پذیر است.