مشاوره حقوقی رایگان - فوری ...ملک مشاع و افراز شده

با سلام اینجانب دارای زمینی می باشم که در سال 1342 به من ارث رسیده ... در تقسیم نامه تمام ملک ها حتی خونه و مغازه و ... بصورت مشاعی بین وراث ذکر شده است .. در سال 1369 اقدام به فروش اب و زمین های مشاعی خودم طی قولنامه دستی بین کشاورزان نموده ام .... اما این زمین اختصاصا متعلق به پدرم بوده و بین دیگر کشاورزان مشاع نمی باشد. از سال 1369 تا حال ملک مذکور دست خودم بوده و می باشد. حال خریدار سال 1369 مدعی است این ملک نیز جز مشاعات کل دهستان می باشد. چون در تقسیم نامه مشاع ذکر شده است ... چگونه می شود اثبات کرد که این ملک جز مشاعی ها نیست ..... خریدار تصرفی از سال 1369 تا بحال نداشته است. چون ملک جز مشاعات کلی نبوده است. فقط بین وراث مشاع بوده است.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

سلام حتماحضوری وقت بگیریدباکلیه مدارک.ظریفی09121022422تهران

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

شما مثل سابق از زمین استفاده کنید،اگر مزاحم شما شدن دعوی مزاحمت مطرح کنید،اگر زمین رو از شما به زور گرفتن دعوی رفع تصرف عدوانی مطرح کنید،و اگر بدون اینکه زمین رو از شما بگیرن یا مزاحم شما بشن و فقط مانع کمال استفاده از زمین شدن دعوای ممانعت مطرح کنید
-اگر هیچ کدام از موارد فوق الذکر رو انجام ندادن،شما باید منتظر طرح دادخواست اونها علیه شما در دادگاه باشید تا با توجه به نوع دادخواست و مدارکی که ارائه می دهند بتونید دفاع مناسبی داشته باشید(بعضی وقتا بدون شکایت که مستلزم هزینه می باشد،اشخاص می تونند با آماده کردن دفاع مناسب پیروز پرونده باشند)