مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع ارثی

با سلام. ما سه برادر هستیم. سه دانگ یک ملک کلنگی متعلق به بنده و سه دانگ آن متعلق به پدرم بوده است. در سال 1361 پدرم فوت کرده و انحصار وراثت شده و یک دانگ به من، یک دانگ به برادرم و یک دانگ به دیگر برادرم رسید. در آن زمان من یک سند تک برگ 4 دانگی و هر یک از برادرانم یک دانگ سند تک برگ گرفتند. حال یکی از برادرانم نیز فوت کرده و چون دارای همسر و فرزند صغیر می باشد در حال انجام انحصار وراثت هستند. در رابطه با فروش با یکدیگر اصلا توافقی وجود ندارد. آیا برای فروش از طریق دادگاه، نیاز به نامه عدم افراز از اداره ثبت می باشد یا مستقیما دادگاه دستور مزایده ( با توجه به انحصار ورثه انجام نشده ) را می دهد؟

پاسخ ها :

فروش ملک مشاع ارثی افراز ملک مشاع فروش ملک مشاع از طريق مزايده مزایده ملک مشاع انحصار وراثت ارث پدری ارث پدر ارث