مرجع قضایی صالح در رسیدگی به جرم مزاحمت تلفنی
درتاریخ : 1391/10/27 به شماره : 9109970908400964
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 24 دیوانعالی کشور صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: اختلاف در صلاحیت، صلاحیت محلی، مزاحمت تلفنیاختلاف در صلاحیت، مزاحمت تلفنی، صلاحیت محلی
چکیده رای
محل وقوع جرم مزاحمت تلفنی، محل قرار داشتن خط تلفن شاکی است.
خلاصه جریان پرونده
در این پرونده آقای ش.ح. در مورخه 1/5/90 شکایتی دایر بر مزاحمت تلفنی و تشویش ذهن وی با مزاحمتهای گوناگون از جمله اعلام اینکه منزل ش. سرقت شده است، موجبات ناراحتی وی را با تماسهای مکرر تلفنی با تلفنهای همراه متعدد فراهم نموده و درخواست رسیدگی و مجازات وی را از دادسرای الف مینماید. دادسرا با بررسی موضوع و استعلام از مرکز مخابرات … نظر به اینکه از شمارههای اعلامی در زمان اعلام شده، خروجی نداشته و از شماره دیگر متعلق به ف.ر. مقیم ک و ص.الف. مقیم الف بودهاند صرفنظر از صحت و سقم موضوع شکایت، قرار عدم صلاحیت به شایستگی محلهای مذکور صادر مینماید. پرونده پس از وصول به شعبه 21 به دادسرای ناحیه 3 دادسرای ک ارجاع میشود و ایشان نیز با توجه به رأی وحدت رویه صادره از دیوانعالی کشور (621ـ21/4/91) به صلاحیت محلی محل شکایت عقیده داشته، لذا پرونده را جهت رسیدگی و تعیین تکلیف به دیوانعالی کشور ارسال مینماید که به شعبه 24 ارجاع میگردد.
رای دیوان
در حدوث اختلاف در صلاحیت رسیدگی به اتهام مزاحمت تلفنی فیمابین دادسراهای عمومی و انقلاب الف و ک با توجه به محتویات پرونده شکایت شکات و پاسخ استعلام دادگستری از مرکز و مخابرات تلفنی … و با عنایت به رأی وحدت رویه شماره 621 ـ 21/4/91 تأیید صلاحیت رسیدگی دادسرای عمومی و انقلاب الف صادر مینماید. دفتر با تهیه فتوکپی رأی اخیر پرونده به دادسرای الف ارسال گردد.
رئیس شعبه 24 دیوانعالی کشور ـ مستشار
لشکری ـ شوشتری
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.