قرار اناطه جهت تعیین تکلیف مالکیت در دادگاه عمومی

قرار اناطه جهت تعیین تکلیف مالکیت در دادگاه عمومی

درتاریخ : 1391/10/13 به شماره : 9109970903202997

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 32 بدوی دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: صلاحیت دیوان، قرار اناطه، شهرداری، تملک، دادگاه عمومی، واگذاری زمین، قرارداد، طرح شهرداری

چکیده رای

با صدور قرار اناطه و پس از تعیین تکلیف مالکیت در دادگاه عمومی، اعمال قانون تعیین تکلیف املاک و اراضی واقع در طرح‏های دولتی و شهرداری‏ها امکان‏پذیر است.

رای دیوان

نظر به اینکه طرف دعوی مدعی است که توسط مالک اولیه کلیه قطعات با کاربری آموزشی به شهرداری واگذار شده و توافقنامه شماره … مورخ … فی مابین شهرداری و شرکت سهامی (ص.) مبیّن این موضوع است و موضوع واگذاری که ناشی از قرارداد می‏‏باشد، در محاکم عمومی دادگستری در جریان رسیدگی است، علیهذا چون برابر لایحه دفاعیه قضیه از وصف ترافعی برخوردار است و باید در محاکم عمومی حقوقی تعیین تکلیف گردد، علیهذا مستنداً به آرای وحدت رویه شماره 23ـ 29/2/75 و 59ـ 30/4/71 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری تا تعیین تکلیف مالکیت طرفین در مورد نحوه واگذاری ملک توسط مالک اولیه، اعمال ماده واحده قانون تعیین تکلیف املاک و اراضی واقع در طرح‏ها قابلیت اجرایی ندارد. بدین وسیله مستنداً به مواد 7 و13 قانون دیوان عدالت اداری و ماده 32 آیین دادرسی دیوان عدالت اداری قرار اناطه صادر و اعلام می‏‏گردد. این رأی قطعی است. 
رئیس شعبه 32 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
 کریمی تبار ـ عبدالهی

 

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.