دعوای غیر مختومه
درتاریخ : 1391/12/26 به شماره : 9109970902504362
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 25 بدوی دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، اعاده دادرسی، دلیل جدید، طرح دعوا، رأی قطعی، دادگاه کیفری، جعل
چکیده رای
صرف طرح دعوا در دادگاه و قبل از صدور رأی قطعی، مصداق دلیل جدید برای اعاده دادرسی محسوب نمی گردد.
رای دیوان
نظر به اینکه مستند اعاده دادرسی وکیل شاکی نسبت به دادنامه مزبور، مجعول بودن مدارک استنادی بخشدار وقت فومن در خصوص صدور پروانه احداث ساختمان برای آقای (م.ن.) مطروحه در شعبه 101 کیفری فومن اعلام گردیده و با عنایت به اینکه در این خصوص رأی قطعی از سوی دادگاه صالحه صادر نگردیده، لذا در وضعیت موجود خواسته وکیل شاکی خارج از مصادیق ماده 17 قانون دیوان عدالت اداری تشخیص و قرار رد اعاده دادرسی صادر و اعلام می گردد. رأی صادر شده قطعی است.
رئیس شعبه 25 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
نوروزی ـ امینی
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.