جنبه عمومی جرم در ایراد ضرب و جرح عمدی
درتاریخ : 1391/09/21 به شماره : 9109970224201210
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 42 دادگاه تجدید نظر استان تهران صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: ایراد ضرب و جرح عمدی، جنبۀ عمومی جرم، کبودیایراد ضرب و جرح عمدی، جنبۀ عمومی جرم، کبودی
چکیده رای
ایراد ضرب عمدی منتهی به کبودی، واجد جنبه عمومی جرم است.
رای بدوی
در خصوص اتهام آقای الف. دایر بر ایراد ضرب و جرح عمدی که به موجب شکایت آقای ع. فرزند ر.،گزارش مرجع انتظامی و نظریه پزشکی قانونی، اظهارات گواه، مطرح رسیدگی است؛ دادگاه با عنایت به مستندات فوق بزه انتسابی را محرز و مسلم شناخته و به استناد ماده 484 قانون مجازات اسلامی متهم نام برده را به پرداخت 3 دینار بابت کبودی زیر چشم چپ و بابت کبودی بازوی چپ یک و نیم دینار و بابت کبودی شانه چپ به یک و نیم دینار در حق شاکی و بابت جنبه عمومی جرم متهم را به پرداخت یک میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم می نماید. رأی صادره حضوری و ظرف مدت 20 روز پس از ابلاغ، قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم محترم تجدیدنظر استان تهران می باشد.
دادرس شعبه 1012 دادگاه عمومی جزایی تهران ـ فوادیان
رای دادگاه تجدید نظر
در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای الف. نسبت به دادنامه شماره760 مورخه 30/7/91 صادره از شعبه1012 دادگاه عمومی جزایی تهران که به موجب آن مشارالیه در رابطه با اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی موضوع شکایت آقای ع. به پرداخت دیه در حق مصدوم و پرداخت یک میلیون ریال جزای نقدی بدل از حبس در حق صندوق دولت از باب جنبه عمومی موضوع محکوم گردیده است، توجهاً به مندرجات پرونده خصوصاً چون از ناحیه تجدیدنظرخواه ایراد و یا اعتراض مؤثری که موجبات نقض دادنامه موصوف را فراهم نماید ابراز و یا عنوان نگردیده و تجدیدنظرخواهی نیز با هیچ یک از موارد مندرج در ماده 240 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری منطبق نمی باشد، علی هذا دادگاه اعتراض را مردود دانسته مستنداً به بند الف ماده 257 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری دادنامه معترض عنه را تأیید می نماید. رأی صادره قطعی می باشد.
رئیس شعبه 42 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ـ مستشار دادگاه
راثی نصیری ـ حیات مقدم
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.