توهین از طریق مزاحمت تلفنی
درتاریخ : 1392/10/09 به شماره : 9209970222201398
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 22 دادگاه تجدید نظر استان تهران صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: تعدد مادی، تعدد اتهام، توهین، مزاحمت تلفنی
چکیده رای
توهین از طریق مزاحمت تلفنی، مصداق تعدد مادی جرم است
رای بدوی
در مورد شکایت خانم پ.ح. علیه آقای ش.الف. فرزند ف.، 22 ساله، اهل و ساکن همدان، دایر بر ایجاد مزاحمت تلفنی و توهین از طریق ارسال پیامکهای رکیک به شرح صفحه 6 پرونده از شماره تلفن … به شماره …؛ با توجه به شکایت شاکیه و گزارش نیروی انتظامی و پاسخ استعلام واصله از شرکت ایرانسل و اعتراف متهم به اینکه شماره تلفن … به نام وی بوده است و دفاع متهم مبنی بر اینکه سه سال پیش آن را مفقود نموده و آن را نسوزانده است با توجه قرائن و دفاعیات متهم مبنی بر اینکه اول شاکیه به وی زنگ زده و مشارلیه درپاسخ SMS های شاکیه به شاکیه SMS داده است و سایر امارات موجود در پرونده قابل پذیرش نبوده و وقوع بزههای مزبور با توجه به SMS های رکیک ارسالی به شاکیه محرز بوده، لذا دادگاه بنا بر مطالب پیش گفته و به استناد مواد 608 و 641 قانون مجازات اسلامی متهم را به لحاظ بزه توهین به تحمل 40 ضربه شلاق تعزیری و به جهت بزه ایجاد مزاحمت تلفنی به تحمل 4 ماه حبس تعزیری محکوم مینماید. رأی صادره حضوری و ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظر در دادگاه تجدیدنظر استان تهران میباشد .
رئیس شعبه 1161 دادگاه عمومی و جزایی تهران ـ ابراهیمی
رای دادگاه تجدید نظر
در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای ش.الف. فرزند ف. از دادنامه شماره 920558 مورخ 20/6/92 صادره از شعبه محترم 1161 دادگاه عمومی جزایی تهران که ضمن آن نامبرده به اتهام ایجاد مزاحمت تلفنی به تحمل چهار ماه حبس و از بابت توهین به تحمل چهل ضربه شلاق تعزیری موضوع شکایت خانم پ.ح. گردیده است؛ با عنایت به محتویات پرونده و ملاحظه لایحه تجدیدنظرخواهی تجدیدنظرخواه نظر به اینکه در مجموع ایراد و اعتراض موجه و مؤثری از ناحیه تجدیدنظرخواه به عمل نیامده که گسیختن و نقض دادنامه معترض را ایجاب نماید و دادنامه اصداری نیز فاقد ایراد و اشکال مؤثر قانونی است به استناد بند الف ماده ٢٥٧ قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور کیفری و ماده ٢2 قانون تشکیل دادگاههای عمومی و انقلاب ضمن رد تجدیدنظرخواهی دادنامه تجدیدنظرخواسته را با تبدیل شلاق به پرداخت مبلغ یک میلیون ریال و تبدیل حبس به پرداخت مبلغ ده میلیون ریال جزای نقدی به تجویز ماده 66 قانون مجازات اسلامی تأیید مینماید و به استناد ماده 46 قانون مرقوم قرار تعلیق مجازات ده میلیون ریال جزای نقدی بابت ایجاد مزاحمت تلفنی به مدت سه سال صادر و اعلام میدارد و چنانچه محکومعلیه ظرف مدت تعلیق مرتکب جرم عمدی جدیدی شود قرار تعلیق مجازات الغاء و درباره وی اجرا خواهد شد. رأی صادره قطعی است.
مستشاران شعبه ٢٢ دادگاه تجدیدنظر استان تهران
موسیپور ـ نورینجفی
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.