تأثیر غیبت غیر موجه بر زوال توالی سابقه خدمت در مشاغل نساجی

تأثیر غیبت غیر موجه بر زوال توالی سابقه خدمت در مشاغل نساجی

درتاریخ : 1392/02/29 به شماره : 9209970902500469

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 25 بدوی دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: دعاوی کار، مشاغل سخت و زیان‌آور، بازنشستگی پیش از موعد، بازنشستگی، توالی اشتغال، تناوب اشتغال، غیبت، کمیته‌های استانی تشخیص و تطبیق مشاغل سخت و زیان‌آور، هیأت تشخیص اداره کار، حق بیمه، سابقه بیمه‌پردازی، سازمان تأمین اجتماعی

چکیده رای

بر اساس مصوبه هیأت وزیران، در مشاغل مربوط به نساجی، غیبت غیر موجه تا 45 روز در سال پذیرفته بوده و موجب زوال توالی سابقه خدمت نمیشود.

رای بدوی

طبق جزء یک از بند ب تبصره 2 اصلاحی ماده 76 قانون تأمین اجتماعی (قانون موسوم به بازنشستگی پیش از موعد در مشاغل سخت و زیان‌آور) و بند یک ماده 13 آیین‌نامه اجرایی قانون مذکور (تصویب‌نامه مورخ 5/2/86 هیأت وزیران) برای بازنشستگی پیش از موعد در مشاغل سخت و زیان‌آور داشتن بیست سال متوالی و یا بیست و پنج سال متناوب سابقه پرداخت حق بیمه در کارهای سخت و زیان‌آور ضروری می‌باشد. همچنین بر اساس ماده 2 آیین‌نامه اجرایی قانون مذکور، تعیین سخت و زیان‌آور بودن مشاغل بر عهده کمیته‌های بدوی و تجدیدنظر استانی مستقر در ادارات کار و امور اجتماعی می‌باشد. بنا به مراتب فوق نظر به این‌که سخت و زیان‌آور بودن شغل شاکی مورد تأیید کمیته تشخیص مشاغل سخت و زیان‌آور استان البرز قرار گرفته و با توجه به این‌که بر اساس تصویب‌نامه شماره 120803/39216 ـ 15/6/90 هیأت وزیران، غیبت غیر موجه شاغلان در کارهای سخت وزیان‌آور شرکت‌های نساجی تا به میزان 45 روز در سال موجب زوال توالی اشتغال آنان در کارهای سخت و زیان‌آور نمی‌گردد و با عنایت به این‌که شاکی دارای بیش از 20 سال سابقه متوالی اشتغال در مشاغل سخت و زیان‌آور می‌باشد لذا از این حیث خواسته وی موجه تشخیص، حکم به الزام مشتکی‌عنه نسبت به برقراری مستمری باز نشستگی نامبرده به اعتبار اشتغال در مشاغل سخت و زیان‌آور صادر و اعلام می‌گردد. رأی صادر شده قطعی است.
     رئیس شعبه 25 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
 نوروزی ـ امینی

 

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.