اعلام تعارض آراء صادره از شعب نهم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری.

اعلام تعارض آراء صادره از شعب نهم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری.

این دادنامه به منظور رسیدگی به طرح دعوی آقای فضل الله زمانیان. با خواسته اعلام تعارض آراء صادره از شعب نهم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری. از سوی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با مشخصات پرونده، گردش کار و رأی زیر صادر شده است:

کلاسه پرونده : 971/85

شاکی : آقای فضل الله زمانیان.

تاریخ رأی: يکشنبه 4 آذر 1386

شماره دادنامه :

مقدمه: الف-1- شعبه هشتم در رسیدگی به پرونده کلاسه 81/2213 موضوع شکایت آقای علی اکبر کیانی پناه به طرفیت، وزارت آموزش و پرورش منطقه 15 تهران به خواسته، کاهش تدریس رسمی از 24 ساعت به 22 ساعت و محاسبه قانونی و حق التدریس به شرح دادنامه شماره 2270 مورخ 10/10/1383 رأی به رد دعوی مطروحه صادر نموده است. الف-2- شعبه اول تجدیدنظر در رسیدگی به پرونده کلاسه 83/1087 موضوع تقاضای تجدیدنظر خواهی آقای علی اکبر کیانی پناه نسبت به دادنامه شماره 2207 مورخ 10/10/1383 شعبه هشتم دیوان به شرح دادنامه شماره 863 مورخ 5/5/1384 رأی به ورود شکایت شاکی و نقض رأی بدوی صادر نموده است. ب-1- شعبه 15 دیوان در رسیدگی به پرونده‎ کلاسه 82/69 موضوع شکایت آقای فضل الله زمانیان به طرفیت، وزارت آموزش و پرورش بخواسته، مطالبه حقوق مربوط به 2 ساعت اضافه کاری افزوده شده به حداقل 22 ساعت کار در هفته موضوع بخشنامه شماره 74 آموز مورخ 17/6/61 به شرح دادنامه شماره 418 مورخ 9/3/83 حکم به ورود شکایت شاکی صادر نموده است. ب-2- شعبه نهم تجدیدنظر در رسیدگی به پرونده کلاسه 83/473 موضوع تقاضای تجدیدنظر خواهی اداره کل امور اداری وزارت آموزش و پرورش نسبت به دادنامه شماره 418 مورخ 9/3/83 شعبه 15 دیوان به شرح دادنامه شماره 1052 مورخ 15/7/83 ضمن فسخ دادنامه بدوی حکم به ورود تجدیدنظر خواهی صادر نموده است. هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ فوق با حضور رؤسا و مستشاران و دادرسان علی‎البدل شعب دیوان تشکیل و پس از بحث و بررسی و انجام مشاوره با اکثریت آراء بـه شرح آتی مبادرت بـه صدور رأی می‎نماید.
رأی هیأت عمومی
نظر به اینکه دادنامه‎های فوق‎الذکر بر اساس مندرجات دادخواست و اسناد و مدارک و سایر خصوصیات هر پرونده انشاء شده است و تفاوت مدلول آنها مبتنی بر استنباط معارض از حکم واحد قانونگذار نیست، بنابراین موضوع از مصادیق آراء متناقض مقرر در بند 2 ماده 19 قانون دیوان عدالت اداری محسوب نمی‎شود و موردی برای رسیدگی و اتخاذ تصمیم در قلمرو ماده 43 آن قانون وجود ندارد./
هیأت عمومی دیوان عدالت اداری
معاون قضائی دیوان عدالت اداری
رهبرپور

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.