اعتراض به نتیجه مصاحبه علمی آزمون دکتری
درتاریخ : 1392/01/31 به شماره : 9209970900100050
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 1 بدوی دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: صلاحیت دیوان، مصاحبه علمی آزمون دکتری، مصاحبه علمی، آزمون دکتری، تخصصی بودن امر، امعان نظر قضایی، استقلال علمی
چکیده رای
انجام مصاحبه علمی آزمون دکتری، از شئون علمی و آموزشی و فاقد امعان نظر قضایی است.
رای بدوی
شاکی اعلام داشته: به عنوان فارغ التحصیل رتبه اول فوق-لیسانس رشته عمران ـ مکانیک خاک و پی دانشگاه یزد در سال 1391 در آزمون دکتری سال 91 شرکت نموده و رتبه 22 را کسب کرده است و جهت مصاحبه به دانشگاه های مذکور [امیرکبیر، تربیت مدرس ـ خواجه نصیر] دعوت شده، لیکن در مصاحبه از ناحیه هر سه دانشگاه مردود گردیده،که با توجه به شرایط تحصیلی و فعالیت آموزشی که در رزومه کاری خود ارائه نموده به نتیجه مصاحبه معترض و تقاضای رسیدگی کرده که با توجه به بررسی محتویات پرونده؛ نظر به اینکه انجام مصاحبه از شئون علمی و آموزشی می باشد که فاقد امعـان نظر قضایی است و از نظر قضایی و قانون و رعایت مقررات، دلیلی بر عدم رعایت مقررات، از ناحیه دانشگاه های طرف شکایت ارائه نشده، بنابراین خواسته غیر وارد تشخیص و حکم به رد شکایت صادر و اعلام می گردد. رأی صادره قطعی است.
دادرس شعبه 1 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
مؤمنی ـ مولابیگی
رای دیوان
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.