استرداد اموال مسروقه

استرداد اموال مسروقه

درتاریخ : 1392/10/18 به شماره : 9209970269701054

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 63 دادگاه تجدید نظر استان تهران صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: رد مال، رضایت شاکی، سرقت، ضرر و زیان ناشی از جرم، خسارت

چکیده رای

در صورت رضایت شاکی، ردمال منتفی است.

رای بدوی

در خصوص اتهام آقای م.ه. فرزند ع.، 32 ساله، اهل تهران، ساکن قرچک ورامین، دارای سابقه کیفری، آزاد به لحاظ تودیع وثیقه، دایر بر سرقت خودرو موضوع شکایت خانم ف.ب. فرزند ع.، با عنایت به شکایت شاکی و گزارش مرجع انتظامی و اقرار صریح و مقرون به واقع متهم و گزارش مرجع انتظامی و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده بزه انتسابی به نامبرده محرز و مسلم است، علیهذا صرف‌نظر از گذشت منجز و قطعی شاکی پرونده حسب گواهی پیوست به لحاظ جنبه عمومی جرم مستنداً به ماده 661 قانون مجازات اسلامی و در نظر گرفتن بند 4 ماده 22 قانون مذکور نامبرده را به پرداخت پنج میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت بدل از حبس و تحمل هفتاد ضربه شلاق تعزیری، محکوم می‌نماید و با عنایت به رضایت منجز و قطعی شاکی پرونده دادگاه در اجرای ماده 667 قانون مجازات اسلامی و استرداد مال مسروقه با تکلیفی مواجه نمی‌باشد. رأی صادره به صورت حضوری بوده و ظرف مدت بیست روز پس از ابلاغ، قابل اعتراض در دادگاه‌های تجدیدنظر استان تهران می‌باشد .
دادرس شعبه 101 دادگاه عمومی جزایی بخش آفتاب

 

رای دادگاه تجدید نظر

تجدیدنظرخواهی محکوم‌علیه بدوی آقای م.ه. فرزند ع. از دادنامه شماره 601811 مورخ 20/10/1391 دادگاه عمومی جزایی شعبه محترم 101 بخش آفتاب که به موجب آن مشارالیه به دلیل سرقت با تخفیف به تحمل شلاق و پرداخت جزای نقدی محکوم شده است، وارد نیست زیرا دادنامه با نحوه دستگیری و اقرار صریح و مقرون به واقع نامبرده سازگار است و مغایر مقررات به نظر نمی‌رسد و عملکرد دادگاه محترم بدوی در تعیین کیفر نیز مناسب اوضاع و احوال منعکس در پرونده از قبیل گذشت شاکی است، لذا به استناد بند الف ماده 257 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری رأی بر تأیید دادنامه معترض‌عنه صادر می‌گردد. این رأی قطعی است.
رئیس شعبه 63 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ـ مستشار دادگاه
     محمدعلی‌زاده‌اشکلک ـ ناصری‌نژاد

 

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.