توهین از طریق مزاحمت تلفنی
درتاریخ : 1392/12/28 به شماره : 9209970222201818
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 22 دادگاه تجدید نظر استان تهران صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: تعدد مادی، مزاحمت تلفنی، توهین
چکیده رای
توهین از طریق مزاحمت تلفنی مصداق تعدد مادی جرم است.
رای بدوی
اتهام آقای م.د. فرزند ک.، 27 ساله، اهل نهاوند، ساکن تهران، آزاد با قیدکفالت، دایر بر مزاحمت تلفنی و ارسال پیام توهینآمیز؛با التفات به محتویات پرونده و شکایت خانم س.م. و متن پیام پاسخ استعلام و اقرار متهم به شرح کیفرخواست دادسرای تهران ارتکاب بزه محرز است علیهذا دادگاه مستنداً به مواد 608-641 از قانون مجازات اسـلامی نامبـرده را به تحمل 10 ضربه شـلاق تعزیری به اتهام توهین و 4 ماه حبس به اتهام مزاحمت محکوم مینماید. رأی غیابی ظرف 10روز قابل واخواهی و سپس ظرف بیست روز قابل تجدیدنظر میباشد.
رئیس شعبه 1178 دادگاه عمومی جزایی تهران ـ جویباری
رای دادگاه تجدید نظر
در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای م.د. با وکالت آقای ه.ح. نسبت به دادنامه شماره 00955 مورخ 23/9/92 صادره از شعبه 1178 دادگاه عمومی جزایی تهران که در مقام تأیید واخواهی از دادنامه شماره 00528 مورخ 5/6/92 همان شعبه صادر و به موجب آن مشارالیه به اتهام توهین به ده ضربه شلاق و از اتهام مزاحمت تلفنی به چهار ماه حبس محکوم گردیدهاند؛ دادگاه با عنایت به ملاحظه اوراق و محتویات پرونده و مفاد لایحه تجدیدنظرخواه نظر به اینکه از ناحیه مشارالیه ایراد یا اعتراض مؤثری که موجبات نقض دادنامه را ایجاب نماید ارائه نگردیده و تجدیدنظرخواهی با هیچیک از جهات مندرج در ماده 240 از قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور کیفری منطبق نمیباشد و دادنامه صادره از حیث رعایت اصول دادرسی و استناد به مبانی قانونی فاقد اشکال اساسی میباشد. علیهذا دادگاه ضمن رد تجدیدنظرخواهی به لحاظ وضعیت خاص متهم و عدم سابقه با استناد به بند 2 از ماده 22 از قانون تشکیل دادگاههای عمومی و انقلاب با تبدیل مجازات 10 ضربه شلاق از بابت توهین به یک میلیون ریال جزای نقدی با استناد به بند الف ماده 257 از قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور کیفری دادنامه تجدیدنظرخواسته را تأیید مینماید. رأی صادره قطعی است.
رئیس شعبه 22 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ـ مستشار
حیاتمقدم ـ افشار
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.