صلاحیت کمیسیون رسیدگی به امور آب‏های زیرزمینی

صلاحیت کمیسیون رسیدگی به امور آب‏های زیرزمینی

درتاریخ : 1392/04/25 به شماره : 9209970900700949

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 7 بدوی دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: وزارت نیرو، کمیسیون رسیدگی به امور آب‌های زیرزمینی، صلاحیت، خروج از حدود صلاحیت، آب‏های زیرزمینی، چاه آب، پروانه بهره‌برداری از چاه، صدور پروانه، مسلوب‌المنفعه نمودن چاه، اعاده به وضع سابق

چکیده رای

کمیسیون رسیدگی به امور آب‌های زیرزمینی، صرفاً مرجع صدور پروانه بهره‌برداری از چاه‌های حفر شده قبل از سال 85 بوده و صدور رأی مبنی بر اعاده چاه آب به وضع سابق و پر و مسلوب‌المنفعه نمودن چاه، خارج از صلاحیت این کمیسیون است.

رای بدوی

صرف نظر از مدارک ابرازی شاکی مبنی بر حفر چاه قبل از سال 85، قاضی محترم کمیسیون تبصره 5 طی رأی صادره حکم به اعاده به وضع سابق و پر و مسلوب المنفعه نمودن چاه نموده است که چون اقدام اخیرالذکر از اختیارات کمیسیون نیست و صرفاً حق صدور پروانه برای چاه‏های حفر شده قبل از سال 85 و مورد درخواست برای چاه‏های بعد از سال 85 تفویض گردیده است، لذا ضمن نقض رأی صادره، [رأی به] رسیدگی مجدد با رعایت مفاد رأی و مدارک ابرازی در همان کمیسیون صادر و اعلام می‏گردد. رأی صادره قطعی است. 
رئیس شعبه 7 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه 
جعفری ورامینی ـ عبداللهی

 

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.