شرط لازم برای فسخ قرارداد کار به دلیل عدم نیاز

شرط لازم برای فسخ قرارداد کار به دلیل عدم نیاز

درتاریخ : 1392/04/04 به شماره : 9209970901901269

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 19 بدوی دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: دعاوی کار، اخراج، فسخ قرارداد، فسخ یک‌جانبه، کاهش حجم کار، کارفرما، اداره کار و امور اجتماعی، هیأت حل اختلاف کار

چکیده رای

قطع همکاری به دلیل عدم نیاز به کارگر به تبع کاهش حجم کار، باید به تأیید اداره کار محل نیز برسد.

رای بدوی

با توجه به مفاد دادخواست تقدیمی خواهان و مستندات پیوست آن و با عنایت به اینکه در رأی معترض‌عنه حسب مدعای خواهان به سابقه و پیشینه خدمتی وی در نزد کارفرمایش که مؤید وجود رابطه کارگری و کارفرمایی موضوع مادتین 2 و 3 از قانون کار بوده، نظر به اینکه در رأی معترض‌عنه علت قطع همکاری با شاکی عدم نیاز اعلام گردیده و عدم نیاز بایستی به علت کاهش حجم کار باشد و این موضوع به تأیید اداره کار محل نیز رسیده باشد، در غیر این صورت کارفرما اختیار فسخ قرارداد کار را به طور یک‌جانبه را ندارد. بنابراین رأی تجدیدنظر خواسته مخدوش است؛ فلذا دعوی مطروحه را وارد تشخیص و ضمن نقض رأی معترض‌عنه جهت رسیدگی مجدد به مرجع هم‌عرض ارجاع و احاله می‏دارد. رأی صادره در اجرای ماده 7 از قانون دیوان عدالت اداری قطعی می‏باشد.
رئیس شعبه 19 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
خضرائی ـ چاوشی

رای دیوان

 

 

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.