پروانه های صادره بر مبنای مصوبات شورای شهر
به شماره : 9109970903002782
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 30 دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: شهرداری، صدور پروانه ساختمانی، پروانه ساختمانی، شورای شهر، اصلاح، ابطال مصوبه، ابطال
چکیده رای
اصلاح و ابطال پروانههای ساختمانی صادره بر اساس مصوبات شوراهای شهر، قبل از ابطال آن مصوبه امکانپذیر نیست.
رای دیوان
آقای (د.ی.) مدعی شده شهرداری برای آقای (ک. الف) پروانه ساختمانی 13 طبقه در مسیر بن بست و منطقه مسکونی بر خلاف مقررات و ضوابط شهرسازی صادر کرده در حالی که حداکثر طبقات روی پیلوت 3 طبقه است و شهرداری به استناد مصوبه شورای اسلامی شهر اقدام نموده در صورتی که شورای شهر حسب رأی وحدت رویه شماره 449-2/9/84 و ماده 77 قانون انتخابات شوراها و… حق وضع مصوبه و دخالت در امور فنی و شهرسازی و ضوابط طرح تفصیلی و مخالف ضوابط طرح را ندارد، علیهذا ابطال پروانه صادره به شماره صدرالذکر را درخواست نموده است. شهرداری طی لایحه شماره … درخواست رد شکایت را خواسته است. نظر به مفاد دادخواست و مدارک تقدیمی و پاسخ مشتکیعنه و با صرفنظر از اینکه بیش از 4 سال از اعتبار پروانه ساختمانی (شروع عملیات ساختمانی) منقضی گردیده مع الوصف نظر به اینکه اولاً ـ حسب ادعای شهرداری شاکی ذینفع در دعوی نیست چرا که پروانه در ملک دیگری و به نام غیر است. ثانیاً ـ پروانه صادره بر اساس مصوبه شماره 110-2/3/86 شورای اسلامی شهر خوی با 10 طبقه روی پیلوت بصورت 20 واحد مسکونی صادر شده است و قبل از لغو آن از سوی استانداری است و شهرداری مکلف به اجرای مصوبات شورای اسلامی شهر است. ثالثاً ـ طی تقاضای شماره … پروانه تمدید شماره … صادر گردیده و پروانه مورد درخواست ابطال از اعتبار ساقط و از پروانه تمدید نیز شکایتی نشده است. رابعاً ـ به علت اینکه پروانه بر اساس مصوبه شورا صادر و با عدم اعتراض فرماندار و سازمان مسکن و شهرسازی اصدار یافته از نظر قانونی قبل از ابطال مصوبه شورای اسلامی شهر از طریق مراجع قانونی، امکان اصلاح و ابطال پروانه مقدور نیست و بیش از دویست فقره پروانه بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر صادر شده که در راستای سیاستهای دولت در امر تولید و افزایش مسکن مورد نیاز و جهت جلوگیری از تخریب زمینهای زراعتی و باغات و تشویق و مشارکت در سرمایه گذاری در جهت جبران کمبود مسکن و تأمین نیازمندیهای عمومی جامعه، صورت گرفته، علیهذا با اوصاف مذکور شکایت غیر وارد تشخیص حکم به رد آن صادر میگردد. رأی صادره قطعی است.
رئیس شعبه 30 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
محمدی ـ شریفی
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.