قطعیت حکم در جرم حمل و نگه‌داری مواد مخدر

قطعیت حکم در جرم حمل و نگه‌داری مواد مخدر

درتاریخ : 1392/03/08 به شماره : 9209970269600269

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 53 دادگاه تجدید نظر استان تهران صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: تجدیدنظرخواهی، قطعیت حکم، حمل و نگه‌داری مواد مخدر، هروئین

چکیده رای

حکم محکومیت صادره از دادگاه بدوی مبنی بر ارتکاب جرم حمل و نگه‌داری مواد مخدر از نوع هروئین، قطعی و غیر‌قابل تجدیدنظرخواهی است.

رای بدوی

در خصوص واخواهی آقای م.ک. فرزند ع. نسبت به دادنامه شماره 502295 9009972650 مورخ 29/10/90 این دادگاه که به موجب آن واخواه به اتهام حمل و نگه‌داری مواد مخدر از نوع هروئین به میزان 9 گرم و 15 سانت موضوع گزارش مرجع انتظامی به پنج سال حبس و بیست میلیون ریال جزای نقدی و چهل ضربه شلاق محکوم گردیده، نظر به این‌که مشارالیه ایراد و اعتراض موجهی که موجبات نقض دادنامه معترض‌عنه را ایجاب نماید ارائه و ابراز نداشته و با توجه به جوانی متهم و درخواست مساعدت و با رعایت ماده 38 قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و الحاق موادی به آن مصوب 17/8/1376 مجمع تشخیص مصلحت نظام میزان حبس متهم را به دو سال و شش ماه تخفیف و تبدیل می‌نماید و سایر محکومیت‌های دادنامه فوق‌الذکر عیناً تأیید می‌گردد. رأی صادره حضوری و ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ، قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم محترم تجدیدنظر استان تهران می‌باشد. 
 دادرس شعبه 101 دادگاه کیفری شهرستان قدس ـ اسماعیلیان 

 

رای دادگاه تجدید نظر

در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای م.ک. نسبت به دادنامه شماره 1295 مورخ 30/6/91 صادره از شعبه 101 دادگاه عمومی شهر قدس که به موجب آن و در تأیید دادنامه غیابی شماره 502295 مورخ 29/10/90 تجدیدنظرخواه به اتهام حمل و نگه‌داری مواد مخدر از نوع هروئین به میزان 9 گرم و 15 سانت به دو سال و شش ماه حبس به شرح دادنامه محکوم گردیده است؛ علی‌هذا با عنایت به این‌که رأی دادگاه بدوی در خصوص بزه معنونه (مواد مخدر) قطعی و از طریق رئیس محترم دیوان‌عالی کشور و دادستان محترم کل کشور قابل تجدیدنظرخواهی است مستنداً به ماده 32 قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر قرار رد تجدیدنظرخواهی صادر می‌گردد. رأی صادره قطعی است.
 رئیس شعبه 53 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ـ مستشار دادگاه
 ساداتی ـ طائفی

 

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.